, ,

Preston Feature Finder Leaders


De Feature Finder Leads zijn ontworpen om de bodemstructuur te verkennen en visplekken te identificeren. Met kleine nodules voor bodemherkenning, een aerodynamisch ontwerp en een groot oog swivel, zijn ze beschikbaar in 30 g en 45 g.

 4,25

De Feature Finder Leads zijn speciaal ontworpen om de contouren van de bodem te verkennen, zodat de visser specifieke visplekken kan identificeren. Deze loodjes zijn onmisbaar voor elke serieuze visser die de bodemstructuur van hun viswateren nauwkeurig wil verkennen en begrijpen.

De loodjes zijn uitgerust met kleine nodules die helpen bij het herkennen van verschillende bodems zoals zand, klei of grind. Het aerodynamische ontwerp zorgt voor een stabiele en nauwkeurige afgifte, zelfs bij verre worpen. Een groot oog swivel vergemakkelijkt het bevestigen aan je lijn en voorkomt dat het loodje draait tijdens het werpen.

Beschikbaar in twee maten, 30 g en 45 g, bieden deze loodjes flexibiliteit en precisie om aan de behoeften van elke visser te voldoen, ongeacht het type water waarin je vist.

Kenmerken:

  • Kleine nodules voor het identificeren van verschillende bodemsoorten
  • Aerodynamisch ontwerp voor stabiliteit en nauwkeurigheid
  • Groot oog swivel voor eenvoudig bevestigen
  • Verkrijgbaar in twee maten: 30 g en 45 g

Afmetingen: 30 g en 45 g

Artikelnummer: N/B Categorieën: , ,
Gewicht

30g, 45g